1 Mayıs 2015 Cuma

XI.NilüfeRalli Şenliği

XI.NilüfeRalli Şenliği’ni, Nilüfer Rotaract & Nilüfer Rotary Kulüpleri ev sahipliğinde, 07.09.2014 Pazar günü keyifli ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Şenliğimize Atatürk Kent Ormanı içerisinde bulunan Taraça Kulüp'te kahvaltı ile başlayıp, NilüfeRalli yarışması, tavla ve dart turnuvaları ile devam ettik.
NilüfeRalli bu yıl Bursa Nilüfer İlçesi’nde “Nilüfer’de Yaşam” temasıyla ilgili yedi farklı mekanın fotoğraflarının bulunduğu kartların, yarışmacı arabalara dağıtılmasıyla eğlenceli bir yarış ile başladı. En kısa sürede bütün mekanları bulup, önünde çektirmiş olduğu fotoğraflarla gelen ve bu senenin bonus puanı olan en kalabalık selfie çeken takım, yarışın birincisi oldu.
Bu güzel organizyonda 120 civarında katılımcı yer almış, NilüfeRalli yarışı için ise 16 takım katılım sağlamıştır. NilüfeRalli yarışında; 1. Takım Misafirlerimizden oluşan “Zoom’’, 2. Takım Çekirge Rotaract Kulübü üyelerinden oluşan ''Çekirgeler’’, 3. Takım ev sahibi Nilüfer Rotaract Kulübü üyelerinden oluşan ''Krem Şokala'' olmuştur. Yarış esnasında mekanda kalanlarla tavla ve dart turnuvası gerçekleşmiş ve Nilüfer Rotary Kulübü üyelerimizden Sevgili Mehmet Yediler tavla turnuvası birincisi, misafirlerimizden Sevgili İsmail Arslan dart turnuvası birinci olmuştur. Dereceye giren tüm katılımcılarımızı tebrik ediyoruz.
Bu organizasyon; Nilüfer Rotaract&Nilüfer Rotary Kulüplerinin dönemin ilk Kulüp Hizmetleri ve Toplum Hizmetleri organizasyonu olup, elde edilen gelir ile “HETADER DERNEĞİNE” destekte bulunulmuştur.
XI.NilüfeRalli Şenliği’nde bizleri yalnız bırakmayan U.R. 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici’ye, Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreteri Yağmur Lena’ya, Komitelerden Sorumlu Bölge Sekreteri Onur Sağlam’a, Sosyal Sorumluluk ve Bölgesel Projeler Koordinatörü Ayça ALBAYRAK’a, Kurumlar İle İlişkiler Sorumlusu Akif ÖZKAN’a, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Alp ÖZDEMİR’e, Kültür Sanat ve Hobi Grupları Sorumlusu Aylin Paksoylu’ya, Bilişim Hizmetleri Koordinatörü Arda Özkan'a, 1.Grup BRT Yardımcısı İbrahim Nebil Yılmaz’a, Çekirge Rotaract Kulübü Başkanı Poyraz Kandemir ve kulüp üyelerine, Tophane Rotaract Kulübü Başkanı Emre KIRAYOĞLU ve kulüp üyelerine, Bursa Rotaract Kulübü Başkanı Burcu Yetişkul ve kulüp üyelerine, Bademli Rotaract Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Yıldırım Hacıoğlu’na, Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü Asbaşkanı Serkan Güner ve kulüp üyelerine, Osmangazi Rotaract Kulübü üyelerine, Gemlik Rotaract Kulübü Başkanı Engin Bektaş’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız

Son olarak; bu güzel etkinlik için haftalardır hazırlık yapan komite üyelerimiz Asbaşkanımız Okan Çalışkan’a, Sekreterimiz Onur Oral’a, Üyelik Geliştirme Komite Başkanımız Ayşe Arslan’a, Meslek Hizmetleri Komite Başkanımız Batuhan Dağkıran’a, henüz aday üye olan ama üye gibi destek veren Tuğçe Ceylan, Gülce YILMAZ, Gül Çağla Tüfekçioğlu ve Müge Güray’a, Geçmiş Dönem Başkanımız Duygu Özer’e, görsellerde destek olan Saymanımız Fatma Korkmaz ve Bilişim Hizmetleri Komite Başkanımız Ezgi Gür’e, etkinlik boyunca her türlü desteği sağlayan tüm Nilüfer Rotaract Kulübü Üye, Aday Üye ve Emekli Üyelerimize, hiçbir desteği esirgemeyen Hami Kulübümüz Nilüfer Rotary Kulübü Başkanı Ünal Çelik’e, sponsor bulmamızda destek olan Hami Kulüp Üyelerimizden Mehmet Yediler, Coşkun Dönmez, Ertuğrul Çelik, Mustafa Boğa, Can Bilecikli, Mahmut Nural, şenliğimize katılım gösteren Uğur Özkeserli, Orhan Gür ve tüm değerli büyüklerimize, eşlerine ve çocuklarına, şenliğimize kulüplerimiz haricinde katılım gösteren tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder